Sommeren dette året har gått så alt for fort. Flyttet ned fra setra etter 6 uker med kuer på sommerferie, ripsa er plukket og saft og gele er kokt og klar for sommerminner utover høsten og vinteren. Jeg brakk ankelen i slutten av april, så våren og sommeren har gått med til å gå på krykker, samt opptrening. Selv om det har blitt mange timer og dager i godstolen, så har det blitt lite med strikking og nye design. Jeg har strikket en god del, men denne gang har det blitt gensere i andres design. To barnegensere med villmarksmønsteret, og to gensere til voksne med Svartulvmønster. Jeg har hatt lite inspirasjon til nye egne design, men jeg satser på at kreativiteten og ideene kommer tilbake etterhvert. I mens så klipper jeg plen de dagene det ikke regner, og håper at sommeren fortsatt vil vare en stund fremover. Er ikke klar for høsten enda, selv om bjørka begynner å få gule og brune flekker.