Hei kjære kunde,

Ønsker via KreativeHilde, å nå ut til alle strikkeglade, med lettforståelige strikkemønster som alle kan beherske. Strikkemønster som bærer preg av vakre tradisjonsrike design, blandet med både det moderne og det stilige.

Dette er strikkemønster, designet av KreativeHilde, som vil gi inspirasjon til å skape noe unikt og vakkert for deg selv og andre.

Gleden ved å skape noe som er bundet opp til tradisjoner og kulturarv, har alltid vært KreativeHilde sin egen store inspirasjon.

KreativeHilde er…Hilde Morseth.

Jeg Hilde, er tidligere flyvertinne med mange år i luftfarten og som har brukt mye av fritiden til strikking og strikkedesign. Ideer, som har blitt fremmet i meg, er blitt til utallige strikkemønster, og de ønsker jeg nå å dele med Deg. Strikkeglede som deles av meg, her via nettsiden, på min Facebook side og min Instagram side.

Er du inspirert til å begynne å strikke? Til å strikke mer enn før, og kommet til det punkt at du har vanskelig for å legge strikketøyet fra deg? Da vet jeg at denne nettsiden vil bidra til økt strikkeglede.

Besøk mitt utvalg av prosjekt og strikkemønster som ligger lett tilgjengelig på min nettside. Mønster der jeg benytter kvalitets-garn og design med ulik vanskelighetsgrad.

Jeg vet at du vil finne noe du liker i mitt utvalg av strikkedesign og er glad for å bidra til økt kreativitet og skaperglede.

Tusen takk for at du besøker siden min!

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.