Det har nå gått et år siden jeg åpnet opp for salg av strikkemønster via min facebookside. Siden den gang har jeg fått over 1400 følgere! Jeg er enormt glad for alle som besøker kreative hilde på facebook, og her på nettsiden. Iløpet av dette året er det mange som har kjøpt strikkemønster. Men, det er ikke så mange produkter jeg har sett ferdig. Noen har lagt ut bilde på ulike strikkeforum, men ikke alle har henvist til opphavet, og da er det bare tilfeldigheter som gjør at jeg finner dem igjen.

Det hadde derfor vært veldig hyggelig om dere som har strikket noe, kan legge ut et bilde av det ferdige produktet på kreative hilde sin facebookside. Jeg har opprettet et album der dere igjen kan gå inn å få inspirasjon til fargevalg og garnvalg. Jeg legger bildene i album etterhvert som dere publiserer produktene.

Jeg ser frem i mot å se hva dere har strikket iløpet av dette året!