Sommeren kom tidlig dette året, når Juni takket for seg, så forsvant også mye av finværet i store deler av landet. Men, til tross for at temperaturene ikke har vært så høye, så har vi da likevel hatt fine sommerdager i hele landet. «Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær» er det noe som heter, og det er sant. Mange flotte opplevelser kan man få ute i naturen og andre steder om man bare kler seg godt. Jeg har brukt deler av sommeren på fjellet, sammen med familie, tantebarn og 22 melkekyr. Ren idyll for store, små og firbente. Det har blitt litt strikking, deriblant en lett og ledig frøkenkjole til barn. Den strikkeoppskriften legges snart ut i nettbutikken min. Men jeg har allerede lagt planer for vinteren, og det ryktes at det populære garnet Alafoss og lettlopi følger oss inn i en ny sesong. Jeg håper alle har et strikketøy, men mangler du ideer og nye prosjekter, så bare ta en titt nå mine design. Det kommer nye modeller med jevne mellomrom. Ha en fortsatt fin sensommer!