Da er juledagene og nyttårsfeiringen over for denne gang. Mange fine rolige dager der strikkepinner og nye design har fått plass. Jeg har designet 2 nye modeller, og den første er allerede lagt ut på nettsiden. Jakken, som jeg har valgt å kalle «Vinter», er strikket med 2 tråder, en tråd børstet alpakka og en tråd med silk mohair. begge garntypene fra Sandnesgarn. Jeg ville ha en tykk og god jakke, og i og med at det er tidkrevende å strikke patent, så valgte jeg en liten «jukse» variant. Jeg strikket 1 vridd rett, og 1 vrang. Anbefaler dere å prøve dette, da det gir en fin effekt.

Mitt andre design er en genser i Sterk fra Du Store Alpakka. Denne genseren er strikket i mønsterborder som jeg tegnet ned for mange mange år siden. Inspirert av det vakre åkleet fra Selbu. Genseren er ferdig, men, den er enda ikke fotografert. Men den blir snart å finne på nettsiden.

Håper alle har hatt en fin jule og nyttårsfeiring, og mitt nyttårsforsett til dere alle er….. Mange nye design fra meg!

Godt nytt år!