Da er vi ferdige med 2018, og kan møte 2019 med blanke ark! Men ikke jeg, jeg har fult av påbegynte prosjekter som jeg må ferdigstille. Prøver å ta meg sammen, og få det ferdig, men det er så alt for spennende å drømme om nye design, modeller, farger og garn.

Dette året startet med at jeg ville prøve et nytt garn. Det er fra Knit Me. Et firma som holder til på Hell ved Stjørdal. En lokal bedrift som har mye fint garn. Jeg startet opp med en kortermet genser som strikkes i garnet LUX. Det er en blanding av merinoull, babyalpakka og silke. En helt fantastisk garn og strikke med, og hvert nøste er på over 160 meter. Det er mange meter med luksusgarn. Jeg kjøpte garnet på husfliden, men er det ingen garnbutikk eller husflid i din nærhet, så har de en nettbutikk.

Jeg kjøpte også med meg noen nøster med garnet DRYSS. Dette er et garn i 91% børstet alpakka, iblandet 9% nylon, noe som gjør at plagget holder fasongen. Hva resultatet av dette garnet blir, er enda ukjent. Men det blir garantert et deilig og kosete plagg.

Jeg håper at det er flere enn meg som har strikkeplaner utover det nye året. Noen er kanskje allerede i gang med dette årets julegaver!

Jeg takker for at dere følger siden min, og at dere liker mine design!