Velkommen inn i et helt nytt og ubrukt strikkeår! Dette er tiden for nye prosjekter og ideer, og det er ingen begrensninger. Jeg flyttet inn i en ny bolig til jul. Fremdeles bor jeg rundt esker og møbler som ikke har funnet sin plass, men jeg har kommet hjem. Jeg har fått mitt eget arbeidsrom, der jeg har god plass til lagring av alt det garnet som jeg har skaffet meg iløpet av mange år med strikkeprosjekter. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med å organisere alt på plass. Julen har vært en stille og rolig tid, det er har vært lite strikking, men jeg har heklet noen fine remser som skal bli en del av noen gardiner til stue og kjøkken. Nå, når det nye året har startet, så skal jeg strikke ferdig et prosjekt som jeg gjør i et samarbeid med en kreativ og dyktig dame på Steinkjer. Når det er ferdig, så er jeg SÅ klar for å sette nye prosjekter på strikkepinnene, jeg har allerede et par fine ideer i hodet. Følg med på siden min, så vil det dukke opp mye nytt i det året vi har foran oss!

GODT NYTT ÅR 2021!