Min plan var å ha vipps betalingsløsning på nettsiden. Planen er der fortsatt, men det er en litt mer innviklet oppgave, så jeg har i mellomtiden kommet opp med en annen løsning.

Når du nå trykker på den blå linken under hvert design, så kommer du direkte til nettbutikken der du kan kjøpe strikkemønster/bok. Ønsker du å betale med Visa, Mastercard eller AmEx, så trykker du på «ADD TO CHART». Når du ønsker å betale, så går du videre til «CHECK OUT», der må du skrive inn nødvendig informasjon, og deretter betale med det kortet du måtte ønske. Enkelt og greit.
Har du Apple Pay, eller PayPal, så kan du gå direkte til utsjekk ved å trykke på knappen.

Muligheten for å bestille mønster direkte til meg via mail som ligger på bestillingssiden, vil bli borte. Grunnet til dette er, at jeg ikke alltid er tilgjengelig for å kunne lese mail, og svare så raskt som dere skulle ønske. Ved å gå direkte til nettbutikk, så vil dere automatisk få produktet levert som en pdf fil på mail.

I nettbutikken er det lagt inn en nedlastningssperre på hvert produkt. Dette er som en beskyttelse for at produktet ikke kan lastes ned av flere enn den som kjøper produktet. Så når du har mottatt en mail med en pdf fil, så må du åpne filen på den enheten (telefon, nettbrett eller pc/mac) som du vil lagre filen på. Åpner du filen mer enn 2 ganger uten at den er lagret, så vil den bli utilgjengelig.

Jeg håper at denne betalingsløsningen gjør det enklere for alle som ønsker å kjøpe mine design!

Legger dere ut bilder av ferdige design på ulike strikkegrupper på Facebook, så hadde det vært hyggelig om dere kunne oppgi navn på meg som designer.