20.Mars var det vårjevndøgn, og slik føltes det her i trøndelag også. Helt til været snudde om, og snøen dalte ned over byen. Men, det er vel slike ting man må regne med i mars måned. likevel vet vi alle at det går mot lysere tider og så fort påsken er unnagjort, så håper vi at også snøen takker for seg.

Jeg har iløpet av de siste to dagene publisert 3 nye strikkemønster. To av koftene har vært ferdig en stund, men så er det dette med å finne et tidspunkt for fotografering som passer både fotograf og modeller. Vi satte kursen mot Kristiansten festning, og fant en liten krok under tak. Selvfølgelig dukket solen opp samtidig med at vi pakket sammen.

Jeg har selvfølgelig nye ideer i hodet, leker meg litt med både mønsterkombinasjoner og fargevalg. Får se hva som kommer ned på tegnebrettet og videre til det ferdige produktet.

Mange av mine design er nå også å finne på den populære håndarbeidssiden Ravelry. De som benytter den siden, kan søke opp kreativehilde, eller Hilde Morseth. Enn så lenge er det bare «Molteblomst» som er oversatt til engelsk.

I dag publiserte jeg mønsteret til «STØV». En kofte med  korte ermer, noe som er perfekt for vår og høst, der du trenger litt varme, men ikke nødvendigvis en kofte. Den er strikket i Smart fra Sandnesgarn, og strikkes kjapt på pinner 3,5 eller 4. Lykke til med våren!