Selv om vi snart er i februar, så er det vel aldri for sent å ønske alle et godt nytt år! Etterjulsvinteren her har vært fylt med VÆR i alle former og fasonger, og dagene har gått med til å måke snø! Enorme mengder på kort tid. Det har også blitt tid til litt strikking, selv om jeg skulle ønske at jeg hadde enda mer tid, og ikke minst ideer, men det kommer vel. Holder på med en motorsykkel-marius til en svoger, har strikket to klompelompe dresser til to gammeltante jenter, og har startet på et evighetsprosjekt i eget design. En stor og god kosegenser i halvpatent…. noe som er gøy å strikke, men som tar veldig lang tid. Men jeg gleder meg til den blir ferdig.

Skal også sammen med Embla garn/design og Steinkjer husflid lage et nytt design i garnet Vams fra Rauma. En tykk god genser med rundfelling. Fargekombinasjon og design er under planlegging, så vi gleder oss til å se det ferdige resultatet!

Bilder av de ulike prosjektene under utvikling legges ut på instagram og på min facebookside, så det er bare å følge med! Ønsker alle en fin vinter med strikketøy i fanget.