Da er vi ferdige med både jule og nyttårsfeiringen og klare for et nytt år med garn, pinner og strikkeglede.

Jeg strikket en genser i jula, så da forstår dere sikkert at det ble mange rolige stunder, og ikke så mye festivitas.

Jeg har nå lagt ut en ny genser, Marte-genseren, en genser jeg strikket som julegave til min trofaste og alltid så hjelpsomme modell. Hun fortjener sin egen genser. Denne gangen valgte jeg å benytte to ulike garnkvaliteter. Det billige garnet Nepal som består av ull og alpakka, og det noe dyrere garnet Silk Mohair fra Sandnesgarn. Selv om dette garnet er litt dyrt, så er det samtidig veldig drøyt, da det er 230 meter. Så det blir likevel en genser alle har mulighet til å strikke. Resultatet blir mykt og deilig og garantert en genser som blir flittig brukt.

Jeg er også ferdig med 2 gensere for menn. Mine første herredesign. Begge er strikket i Smart fra Sandnesgarn. Den ene med fjellryper, den andre med skogens konge, elgen. holder på med strikkemønsteret til disse to, og de vil også komme for salg etterhvert.

Ha en fin dag alle sammen!