Hei!
Da har endelig gutta fått sine to første design. Dette er typiske mannfolkmønster, og spesielt for de jaktinteresserte. Ryper og elg. Ja, jeg vet at det er andre menn der ute også, de som ikke jakter, og heller ikke er så begeistret for jakt og friluftsliv. Det kommer design for disse også etterhvert. Jeg har mange ideer i hodet, men tiden strekker ikke alltid til. Jeg sitter jo og strikker alle modellene selv, så det sier seg selv at det kan ta litt tid. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. De urbane skal også få sitt.

Ellers så feirer garnbutikken Jens Hoff 40 år (tror jeg), og de har i disse dager stort jubileumssalg. Jeg var der for noen dager siden og fikk hamstret litt garn. Både FJELLRYPA og SKOGENS KONGE er strikket i SMART fra Sandnesgarn, og det garnet var det så og si halv pris på! Så nå har dere muligheten til å gjøre et kupp!