Markedsføring er en viktig del i det å fremme sine produkter. Men, jeg må si at det samtidig er en tidkrevende og kjedelig prosess for en som helst skulle sett at den delen gikk av seg selv. Jeg har kommet litt på vei og har nå lagt ut en av mine bestselgere på Ravelry.com.

Molteblomstgenseren kan nå kjøpes i både norsk og engelsk utgave. Det blir spennende å se om jeg klarer å nå ut til et mer internasjonalt publikum med mine design.

Det er ikke så enkelt å transformere et norsk strikkemønster til engelsk, men da er det greit å ha en amerikansk slektning, som samtidig er en ivrig strikkerske, til å hjelpe meg. Det er mye som skal klaffe når det gjelder forkortinger og forklaringer. Er jeg heldig, så hjelper hun meg kanskje igjen.

Jeg er også igang med et kofteprosjekt. Målet er å lage tre kofter i samme fasong, men med tre ulike mønster. Enkle kofter i to farger, med isatte ermer som på gamlemåten. Det blir mange design i rundfelling og raglan, og selv om de er populære og enkle, så er det mange som etterlyser de tradisjonelle fasongene. Jeg er spendt på resultatet, det eneste jeg kan røpe så langt, er at det blir kofter i grønt, orange og koksgrå. Alle med naturhvit som mønsterfarge. Jeg benytter Alpakka wool og Mini Sterk fra du store allpakka.