Heisan,

som overskriften sier, så møter man på utfordringer i alle bransjer. Min største utfordring for øyeblikket, er en nyinnkjøpt pc og de utfordringene det medfører. Når man i tillegg er blottet for teknisk innsikt, og må ha hjelp til det meste, så sier det sitt.

Designprogram og filer må flyttes fra den gamle pc’n og jeg lærer nye ord som «sky» og «drive», men har ingen aning om hvordan jeg skal bruke dem, eller hva jeg skal bruke dem til.

Utfordringer er det også når det kommer til nye ideer. Hodet er fullt, men jeg blir liksom ikke helt fornøyd med det som popper opp. Men det løsner vel snart. Jeg har strikket noe, og det ble en ny luemodell. En lue i «baggy» stil, strikket i det deilige alpakkagarnet fra Du Store Alpakka, Sterk. Jeg har etterhvert en god samling av restegarn, og dette er en lue som er blitt til i de samme fargene som Fjellflora jakken. Garnet kommer i veldig mange farger, så her er det bare fantasien som sier stopp.

Bildet av luen ligger ute på fb siden min (kreativehilde) og mønsteret kommer snart for salg. Håper dere alle er godt i gang med strikketøyet i det nye året. Setter stor pris på tilbakemeldinger!